ProMotor NEWS: Copiii conduc bus-uri letone într-o reclamă din 1976, dusă cu capul

Autor: Alexandru Banu 03 mart. 2017 Știri auto
ProMotor NEWS: Copiii conduc bus-uri letone într-o reclamă din 1976, dusă cu capul

Cei de la site-ul Jalopnik (se citşte Gelăpnic) au descoperit – zic ei – cel mai tare lucru urcat vreodată pe internet. Avem motive să credem asta, pe bune! E o reclamă letonă pentru un van producţie locală, făcut şi vândut între 1976 şi 1997. A avut viaţă lungă şi o reclamă pe măsură – de 13 minute în total. Trecem peste cea mai mare gafă din acest spot şi anume că maşina este condusă în cele mai teribile situaţii de către un … puşti. Care nu pare să aibă nici măcar cei 7 ani, da’ păi cei 7 anid e acasă când face toate demenţele cu maşina asta.

Letonii au vrut să arate cât de solidă de maşina lor şi că trece munţi, ape şi orice. E indestructibilă, e romantică, e de toate. Dacă erai un leton din 76, sigur ai fi fost convins că asta e cea mai tare maşină din Univers. Cel puţin din reclamă. Scenariul nu se leagă neapărat. E o înşiruire de urmăriri la limită şi situaţii de viaţă şi de moarte. Vedeta este mereu acest puşti despre care v-am spus. Câteodată mai apare şi taică-său, dar nu are un rol prea bun. Puştiul se aleargă cu miliţia, se urcă pe stânci, merge pe două roţi, valsează pe gheaţă şi merge călare pe … alte van-uri RAF. Da, aşa se numeau, RAF 2203 şi se trăgeau din celebrele GAZ-24.

Motorul era de 2.4 litri şi era poziţionat undeva între locurile din faţă. De la motor până în faţă, restul de maşina era de fapt consolă. Dar ce vorbim noi aici?! Hai mai bine să vedem minunea asta cinematografică letonă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide