PUMA îşi anunţă parteneriatul cu echipa de Formula 1 Mercedes GP Petronas

Autor: Dan Vache 24 oct. 2011 Știri auto
PUMA îşi anunţă parteneriatul cu echipa de Formula 1 Mercedes GP Petronas

Brandul global de articole sportlifestyle a devenit partenerul exclusiv licenţiat al Mercedes GP Petronas pentru încălţăminte, îmbrăcăminte şi accesorii şi de asemenea Partener Oficial al echipei începând cu 1 ianuarie 2012. Acordul de parteneriat include brandinguri vizibile pentru PUMA pe MGP WO3, maşina de curse a echipei din 2012 cât şi pe toate produselele de curse ale echipajului.

Prin acest nou parteneriat PUMA va dezvolta produse Mercedes GP Petronas licenţiate care se vor distribui şi vinde la nivel mondial. Un accent puternic va fi pus pe vânzarea produselor Mercedes GP Petronas în pieţele deja dezvoltate pe partea de Motorsport, dar cum calendarul competiţional al Formulei 1 se extinde către noi pieţe şi reputaţia internaţională a acestui sport continuă să crească, acest lucru va face ca focusul pe vânzări să se extindă la nivel global.

PUMA va oferi de asemenea celor de la MERCEDES GP PETRONAS, ultimele inovaţii legate de echipamentului de curse ignifug destinat şoferilor echipei şi personalului tehnic din zona boxelor. Fiind brandul sportlifestyle cu cea mai vastă experienţă în motorsport, cercetările realizate de PUMA în domeniul tehnologiei ignifuge au ajutat la revoluţionarea echipamentelor pentru şoferii de curse, prin reducerea dramatică a greutăţii acestora , menţinând în acelaşi timp gradul optim de siguranţă şi confort.

Ross Brawn, Directorul echipei MERCEDES GP PETRONAS a declarat: „Puma are o istorie lungă şi plină de success în motorsport şi lucrând cu ei în Formula 1 şi în trecut, ştiu că inovaţiile lor în performanţa tehnică a echipamentelor de curse sunt printre cele mai bune din industrie, lucru absolut necesar de altfel în cursele noastre. De asemenea, capacitatea PUMA de a proiecta, dezvolta şi distribui la nivel global, produsele licenţiate pentru fanii Săgeţilor Argintii din toată lumea, este la fel de impresionantă. Acesta este un parteneriat major pentru Mercedes GP Petronas, şi suntem încântaţi de realizarea lui. „

Christian Voigt, Senior Head al Global Sports Marketing la PUMA a declarat: „PUMA este dedicată motorsportului de foarte mult timp şi semnarea acestui parteneriat cu echipa Mercedes GP Petronas reprezintă o declaraţie majoră pentru noi ca şi brand. Mercedes-Benz are o istorie foarte bogată în motorsport, iar MERCEDES GP PETRONAS reprezintă o continuare extraordinară a acestei istorii. Cu astfel de şoferi talentaţi şi personal extraordinar al echipei, este clar că vor reuşi lucruri extraordinare în anii ce vor urma. Combinând experienţa noastră în dezvoltarea şi distribuirea produselor licenţiate cu valoarea brandului acestei echipe, vom avea parte de beneficii comerciale importante pentru ambele părţi, acest lucru fiind un alt aspect important în acest nou parteneriat.” (P)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide