Rechemare în service bizară pentru Subaru BRZ şi Scion FR-S în SUA

Autor: Oraan Mărculescu 11 iun. 2012 Știri auto
Rechemare în service bizară pentru Subaru BRZ şi Scion FR-S în SUA

La americani, uneori vorbim de reguli duse până la paroxism. Aşa încât nu ne miră că Subaru BRZ şi Scion FR-S, fraţii noului coupe Toyota GT86, au parte de o rechemare în service pentru înlocuirea… manualului de instrucţiuni!

Nu este nici o glumă, cei de la Subaru deja au emis un comunicat în acest sens, iar reţeaua de dealeri Scion a anunţat că sunt vizate peste 1.100 de maşini cu această „problemă”. Practic, dealerii Subaru sunt obligaţi să înlocuiască manualele printate înainte de mai 2012 cu unele noi.

Se pare că tevatura a pornit de la capitolul referitor la locul pentru pasagerul din dreapta şi indicaţiile pentru statutul airbagului frontal dreapta, dacă este sau nu activ. Nu e nici o problemă tehnică legată de funcţionarea acestui airbag, însă specialiştii care se ocupă de standardele federale au considerat că paginile 123 şi 124 nu sunt suficient de explicite.

Aşadar, nu sunt motive de panică pentru cei care s-au speriat că Subau BRZ poate avea probleme. Din contră, s-ar putea ca aceasta să devină cea mai bizară, dacă nu comică, rechemare în service din istoria auto…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide