Record la Goodyear

Autor: Victor Gavril 11 aug. 2008 Știri auto
Record la Goodyear

Vânzările Goodyear pe cel de al doilea trimestru al acestui an au crescut cu 6,5 % faţă de perioada similară a anului trecut. Venitul operaţional obţinut din tranzacţii financiare a crescut tot cu 6,5 procente faţă de perioada similară a anului trecut, ceea ce reprezintă un record pentru Goodyear în ceea ce priveşte creşterea pe acest segment. 

Creşterile au fost posibile datorită: creşterii venitului anual per anvelopă cu 9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, tranzacţiilor valutare favorabile, mixului de produs mai bogat. "Creşterea robustă a operaţiunilor noastre internaţionale, în special pe pieţele emergente, au compensat peste aşteptări continua slăbire a pieţei din America de Nord", a declarat Robert J. Keegan, preşedinte şi CEO al Goodyear.

Venitul anulual per anvelopă a crescut continuu în ultimii 5 ani.







Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide