Un rege african a cumpărat 19 mașini Rolls-Royce pentru cele 15 soții ale sale

Un rege african a cumpărat 19 mașini Rolls-Royce pentru cele 15 soții ale sale

Autor: Marius Vişan acum 10 luni Știri

Mswati al III-lea este rege al regatului sud african Eswatini (oficial Regatul Eswatini).

Regiunea este situată între Africa de Sud și Mozambic. În prezent, Eswatini se confruntă cu dificultăți economice și politice după procesul de democratizare din statele învecinate, însă aceste turbulențe nu l-au împiedicat pe regele Mswati III să-și extindă colecția de mașini cu nu mai puțin de 19 Rolls-Royce-uri.

Potrivit presei, cea mai recentă achiziție a regelui a fost făcută pentru cele 15 soții, cei 23 de copii ai săi, precum și pentru alți membri ai familiei.

Un oficial a confirmat că săptămâna trecută un număr de 19 autoturisme Rolls-Royce au fost livrate în Eswatini pentru utilizarea exclusivă a regelui, a mamei sale și a soțiilor sale.

Rolls-Royce Cullinan se află pe listă

Printre vehicule Rolls-Royce există și un Cullinan. Se spune că SUV-ul de lux a fost complet personalizat și va fi folosit chiar de rege.

Regele Mswati III a plasat o comandă și pentru alte 120 de mașini BMW (Seria 5 și SUV-uri X3).

Domnitorul este un consumator avid de vehicule germane, deoarece deține alte 20 Mercedes-Maybach S600 Pullman, un Maybach 62 și un BMW X6. De asemenea, el și-a extins flota aeriană privată cumpărând un alt avion privat la cea de-a 50-a aniversare care a avut loc anul trecut, pentru care ar fi plătit 13,2 milioane de dolari.

Nu se știe încă dacă mașinile au fost comandate direct de la BMW Group, care este compania-mamă a Rolls-Royce sau dacă au fost cumpărate de la un intermediar.


Sursa foto: Carscoops


Comentarii
Inchide