Renault Clio Cosmopolitan

Autor: Andrei Nan 31 mart. 2008 Știri auto

Renault Clio Cosmopolitan, ediţie specială creată special pentru reprezentantele sexului frumos, a fost realizat în colaborare cu designer-ul român Venera Arapu.

Dincolo de design, performanţe, confort sau preţ, automobilul pe care ti-l doresti trebuie să te reprezinte. Să iţi ofere senzaţia că a fost creat special pentru tine. Renault materializează acest concept prin seria specială Clio Cosmopolitan.

Exterior ediţiei speciale se evidenţiază de modelul de serie prin badge-ul “Cosmopolitan”. Confortul interior este susţinut de o echipare generoasă, care cuprinde airbagurile frontale pentru şofer şi pasager, volanul şi schimbătorul îmbrăcate în piele, consola centrală cu insertii cromate, mânerele interioare ale uşilor cromate, instalaţia audio cu CD şi MP3, geamurile electrice. Husele create pentru tetierele Clio se asortează cu… consola centrală. Culoarea? Bleu ciel, o invitaţie la serenitate, aceea pe care o vei regăsi şi la esarfa, geanta şi umbrela semnate Venera Arapu.

Clio Cosmopolitan oferă clientelor posibilitatea de a alege între două motorizări. Versiunea pe benzină cu cilindree de 1,2 litri care dezvoltă 75 CP, şi propulsorul diesel 1,5 dCi. Preţul ediţiei speciale Renault Clio Cosmopolitan începe de la 9.800 euro cu TVA.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide