Renault interesat de Saturn

Autor: Dan Vache 07 mai 2009 Știri auto
Renault interesat de Saturn

General Motors (GM) discută cu Renault despre o posibilă preluare a brandului Saturn de către producătorul auto francez, care l-ar putea folosi ca platformă de dezvoltare a operaţiunilor în America de Nord, au declarat surse apropiate situaţiei, citate de Wall Street Journal. Oricare va fi cumpărătorul diviziei Saturn, este improbabil ca acesta să participe la tranzacţie cu fonduri în numerar, dar va fi nevoit să preia datoriile acesteia, precum şi costurile operaţionale, inclusiv de producţie.

Între timp, Geely Automobile Holdings a lansat o ofertă pentru achiziţia diviziei suedeze Saab a GM, au spus sursele. Renault este unul dintre producătorii auto şi alţi posibili investitori interesaţi de preluarea Saturn însă GM analizează mai multe opţiuni pentru marca americană, inclusiv inchiderea totală a operaţiunilor. Mai multe puteţi citi aici.

Având în vedere faptul că nici Opel nu a avut prea mare succes atunci când a fost vândut sub marca Saturn, oare modelele Renault şi Samsung nu ar fi putut fi comercializate prin intermediul reţelei Nissan?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide