Renault Laguna 3 (II)

Autor: Bogdan Constantin 07 mai 2007 Știri auto

Strategia Renault se bazează pe creşterea treptată a atenţiei asupra noului său model de clasă medie prin lansarea succesivă în pachete mici de informaţii a detaliilor refiritoare la noua Laguna 3. Dacă acum câteva zile a apărut siteul propriu care conţine primele detalii oficiale şi numără zilele până la data lansării, iată că astăzi pe site-ul oficial de media al constructorului francez au apărut şi primele poze la o calitate foarte bună, ce relevă noi informaţii cu privire la noul model.

Aşadar, ca o adăugare la stirea pe care am prezentat-o în exclusivitate pentru presa auto de la noi, avem noi detalii în ceea ce priveşte Laguna 3. Noile fotografii au rolul de a sublinia calitatea foarte bună a viitorului model, un salt imens faţă de a doua generaţie, cu distanţe la îmbinări foarte mici, materiale de o calitate foarte bună şi un aspect luxos. Se pot remarca frâna de mână electrică amplasată pe tunelul median, dar şi un joystick de comandă ce va controla sistemul de navigaţie. Volanul are un desen sportiv şi impresionează printr-o calitate a finisării foarte bună.

Toate datele oficiale vor fi disponibile începând cu 4 iunie, dar râmâne de văzut dacă până atunci Renault nu va da publicităţii şi alte detalii cu privire la noua Laguna 3.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide