Renault Megane Sedan – spionat în România

Autor: Oraan Mărculescu acum 11 ani Știri

"antonio" ne trimite poze cu Renault Megane Sedan camuflat, de pe autostrada Bucureşti – Piteşti, realizate în timpul zilei.

VEZI AICI POZELE LUI antonio CU RENAULT MEGANE SEDAN

VEZI AICI POZELE SPION CELE MAI NOI CU RENAULT MEGANE SEDAN ÎN ROMÂNIA!

Noul Megane Sedan camuflatCea de a treia generaţie a lui Renault Megane Sedan, una dintre cele mai vândute maşini familiste în România, este aproape de lansarea în showroom-uri. Iar teste cu maşini camuflate nu sunt realizate doar în străinătate, ci chiar în România, în principal în judeţul Argeş.

În această dimineaţă, promotor.ro a surprins câteva astfel de modele Megane Sedan, camuflate, pe autostrada Bucureşti – Piteşti. Se observă uşor că maşina este, practic, aceeaşi cu Samsung SM3 – ba, dacă ne uităm mai atent la partea din spate, putem observa că sigla nu este rombul Renault, ci ovoidală, specifică modelelor Samsung, comercializate în Coreea.

Un alt aspect important la noul Renault Megane Sedan este portbagajul, care se anunţă foarte mare – iar, din pozele spion, se poate observa că va fi şi foarte practic, având o decupare foarte largă. Totuşi, la prima vedere, marginea de încărcare pare puţin cam ridicată. În rest, silueta este cea a lui Renault Megane 3, modificată, bineînţeles, în partea din spate, conform termenului "sedan".

Aşteptăm cu nerăbdare premiera oficială la Salonul Auto Frankfurt 2009, dar, mai ales, anunţarea momentului lansării pe piaţa românească şi gama de preţuri. Oricum, noul Renault Megane Sedan se anunţă un competitor serios pentru Skoda Octavia. Totuşi, nu credem că va fi oferit şi ca un viitor model Dacia Sedan, deşi unii useri entuziaşti sunt de părere că maşinile camuflate sunt maşini Dacia.

Apariţia noului Megane iii Sedan va mai avea o consecinţă: super-oferte la generaţia actuală. Deci toamna aceasta amatorii de chilipiruri în materie de maşini noi ar trebui să fie atenţi la ofertele Renault pentru modelele Megane ii Sedan de pe stoc.

VEZI AICI POZELE SPION CELE MAI NOI CU RENAULT MEGANE SEDAN ÎN ROMÂNIA!Comentarii
Inchide