Renault Merchandising – Comanda online

Autor: Dan Vache 23 iun. 2009 Știri auto
Renault Merchandising – Comanda online

 

Renault diversifică serviciile pe care le oferă clienţilor săi, punând la dispoziţia fanilor mărcii întreaga gama de produse merchandising, într-un catalog online, la adresa www.renault-merchandising.ro. Începand cu 22 iunie 2009, site-ul oferă şi funcţia de vânzare online.

Catalogul online este structurat pe cinci categorii: modă şi accesorii, obiecte de comunicare, jucării, miniaturi şi ING Renault F1 Team. Oferta include peste 1000 de produse care se adreseaza tuturor, indiferent că sunt copii sau colecţionari, fani Renault sau fani Formula 1.

Pentru a comanda produse direct de pe site, cei interesati au la dispozitie doua variante: fie îşi creează un cont pe site, fie utilizează funcţia “comandă direct”. Prin crearea unui cont se obţin mai multe avantaje: parcurgerea rapidă a paşilor de realizare a unei comenzi online, verificarea situaţiei comenzilor deja realizate, consultarea istoricului comenzilor, actualizarea informaţiilor de contact, schimbarea parolei şi înregistrarea unor adrese alternative pentru livrări la adrese diferite.

Livrarea produselor se face prin curier rapid iar plata se face direct curierului, în valoare de numai 18,79 lei inclusiv TVA, indiferent de numărul de produse solicitate la o comandă.

Vizitatorii www.renault-merchandising.ro pot beneficia şi de ofertele speciale: în luna iunie, de exemplu, sunt oferite ceasuri pentru copii şi o jucărie de pluş la preţuri promoţionale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide