Renault Romania lansează Cardul Renault

Autor: Silviu Draganescu 26 feb. 2008 Știri auto
Renault Romania lansează  Cardul Renault

Card 3 în 1, creat special pentru a le răsplăti fidelitatea clienţilor Renault, acesta poate fi utilizat drept: card de credit, instrument de acces la reduceri şi avantaje în reţeaua de service Renault şi card de fidelitate. Posesorii cardului vor beneficia de reduceri de preţuri pentru piese şi/sau servicii în reţeaua Renault şi de acumularea de puncte de fidelitate în funcţie de suma cheltuită şi de locul cumpărării. Mai mult, aceştia vor fi informaţi cu privire la promoţiile viitoare în avanpremieră.

Cardul ofera 2 avantaje cheie permanente: reducere de 10% la orice revizie efectuată în reţeaua Renault, plătită cu Cardul Renault, şi deplasarea gratuită Renault Asistenţă. Cu o limită maximă de credit de 15.000 RON şi cu o dobândă lunară de 2,2%, Cardul Renault poate fi folosit pentru orice plată la un terminal POS şi pentru retrageri de numerar de la bancomatele care afişează sigla MasterCard, atât în ţară, cât şi în străinătate. Se pot efectua şi plăţi prin Internet. Purtand sigla MasterCard, cardul se emite gratuit, iar în reţeaua proprie, Renault oferă posesorilor o perioadă de graţie de până la 47 de zile, cu costuri 0.

Pentru plăţile efectuate cu acest card – atât în reţeaua Renault, cât şi în afara ei, clientii vor acumula puncte de fidelitate care pot fi utilizate pentru achiziţionarea unor produse din catalogul special Renault. Pentru plătile realizate în reţeaua Renault, se va acumula un număr dublu de puncte de fidelitate. Obţinerea acestuia implică un efort redus din partea clientului, care va primi acasă oferta de card. Acesta va trimite un minimum de documente necesare în plicul ramburs. Gestionarea utilizării sale va fi deosebit de facilă, deoarece posesorii cardului Renault vor primi lunar un extras de cont care va include detalii cu privire la tranzacţiile efectuate şi la punctele acumulate, dar şi informaţii în avanpremieră despre viitoarele promoţii. Pentru asistenţă sau pentru mai multe detalii, posesorii cardurilor Renault vor avea la dispoziţie o linie telefonică dedicată, disponibilă 7 zile din 7, 24 din 24 de ore.

Cardul Renault reprezintă o premieră pe piaţa auto din România, aceasta fiind a treia ţară în care grupul Renault lansează acest produs, după Franţa şi Italia. În Germania urmează să fie lansat în luna martie. Parteneriatul Renault Romania, BRD Finance şi Renault Credit International (RCI) s-a creat din dorinţa de a pune la dispoziţia clienţilor Renault accesul la servicii dedicate, promoţii exclusive şi suport financiar

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide