Renault Sandero RS – poze spion

Autor: Oraan Mărculescu acum 14 ani Știri auto

După ce prima fotografie spion a corespondentului Dacia pentru Renault Sandero a făcut vâlvă în această săptămână, nu putem trece cu vederea potenţialul sportiv al variantei cu cinci uşi a lui Dacia Logan.

Pe forumul planeterenault.com au apărut primele imagini ale unui Renault Sandero cu pachet sport – şi nu vorbim de un tuning oarecare, fiind vorba despre o propunere a departamentului Renault Sport. Grila împletită, pragurile aerodinamice, fantele din spoilerul faţă sau difuzorul din cel spate îi conferă maşinii un aspect agresiv, garnisit cu jante grafit, ca la precedenta generaţie Renault Clio Sport. Din puţinele informaţii nu reiese ce motorizare echipa această versiune, însă varianta plauzibilă este cea a motorului 1,6 16V, nu a unui 2,0 de 197 CP.

Conform viziunii Renault despre pieţele emergente, un model Dacia cu performanţe sport ar trebui să se regăsească în gamă, astfel încât viitorul model Dacia hatchback s-ar putea să fie prima Dacie care să ne gratuleze cu o putere în jurul valorii de 150 CP.
Comentarii
Inchide