Revista ProMotor de mai, de astăzi pe piaţă!

Autor: Dan Vache 27 apr. 2012 Știri auto

Coperta noului număr al revistei noastre este dedicată lui KIA cee’d, cea mai importantă maşină pentru piaţa auto naţională în 2012. Pentru că în scurt timp noul cee’d ajunge în România, l-am trimis pe Gabriel Grosoiu la lansarea internaţională pentru a-l conduce şi a vă împărtăşi primele impresii despre maşină. Vă dăm toate detaliile despre cum se prezintă noul KIA cee’d înainte ca acesta să sosească în România unde va ataca direct supremaţia lui VW Golf în clasa compactă.

Un număr ProMotor nu poate exista fără un material pe care vi-l prezentăm în premieră naţională. De data aceasta, premiera este europeană. Suntem prima publicaţie europeană care am realizat un test lung de 4.000 de km cu prima maşină electrică de serie a lui Opel. Oraan Mărculescu vă prezintă impresiile sale după primul test de anduranţă românesc cu maşina electrică a lui Opel, Ampera.

Odată la câţiva ani lucrurile se schimbă în segmentul premium al clasei medii. Mult-iubitele limuzine ale lui Audi, BMW, Mercedes-Benz şi Volvo se înfruntă într-un comparativ mai puternic ca niciodată. Tudor Bratu decide cine este cel mai tare din parcare dintre Seria 3, A4, Clasa C şi S60. Un test comparativ original ProMotor.

Însă lupta dintre aceste patru mărci nu se duce doar în clasa medie. BMW se află deja pe piaţă cu Seria 1 în segmentul compact dar Audi, Mercedes-Benz şi Volvo abia şi-au lansat competitorii. Gabriel Grosoiu analizează cele patru maşini şi vă detaliază calităţile fiecăreia. Prima comparaţie pe hârtie între noile A3, Clasa A şi V40 versus Seria 1.

Istoria auto este fascinantă. Deisgur, unele mărci pot trece dincolo de această caracterizare. Mercedes-Benz SL a împlinit 60 de ani, ocazie la care am pregătit un tort în cinci pagini despre cele mai importante momente ale acestui model. Bucătarul Gabriel Grosoiu a terminat prăjitura şi strigă Viva la SL!

Alte 15 teste vă aşteaptă în acest număr plus un material special realizat alături de senzaţia Ken Block, în biroul acestuia din Rusia. Relatează şi comentează Berti Panaiot.

Vă doresc lectură plăcută!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide