Rolls Royce baby – poze spion

Autor: Oraan Mărculescu acum 13 ani Știri auto

19.02.2009:

UPDATE FOTO: Primul teaser cu noul concept ce va debuta la Salonul Auto de la Geneva ca o avanpremieră a viitorului Baby Rolls.

16.02.2009:

UPDATE VIDEO: Noul Rolls spionat pe şoselele din Australia.

06.02.2009:

UPDATE INFO

Noul baby Rolls va avea un preţ de aproape 190.000 de euro, urmând să împarte cu noul Seria 7 o parte din motorizări: un V8 supraalimentat, un V12 sau chiar dieseluri şi hibride sunt în plan. Cu o lungime de 5,3 metri, sedanul va fi acompaniat în scurt timp de versiunile Coupe şi Cabrio. Se preconizează o producţie de 700 de exemplare pe an.

Britanicii de la revista Autocar au surprins un nou model Rolls Royce, prevăzut a intra în producţie începând cu 2010, după sursele jurnaliştilor. Deşi maşina din poze este camuflată, se observă că, în mare, liniile masive de la Rolls Royce Phantom vor fi păstrate (montantul gros din spate, uşile cu deschidere inversă sau capota lungă), mai multe putând observa chiar şi în pozele teaser. Modelul a mai fost de asemenea surprins, la fel de bine "împachetat" pe străzi, unde altundeva decât în Dubai, locul în care se vor vinde probabil cele mai multe exemplare

Totuşi, automobilul este mai puţin înalt şi mai scurt decât un Phantom, în timp ce grila radiatorului nu va ieşi aşa de mult în evidenţă. Britanicii estimează un preţ de pornire de 175.00 lire sterline pentru noul Rolls Royce, cu 50.000 lire mai puţin decât Phantom, iar platforma tehnică va proveni de la noua generaţie BMW Seria 7.
Comentarii
Inchide