Rolls Royce Silver Shadow cu 1040 CP

Autor: Silviu Draganescu 21 iul. 2008 Știri auto

Rolls Royce Silver Shadow Este adevărat că în mod obişnuit cromul este un simbol al luxului şi opulenţei, dar modul în care este folosit, la jante şi volan nu lasă o impresie tocmai nobilă. Nici interiorul nu este la nivelul dorit, chiar dacă ne atrage atenţia cuşca de protecţie ale carei bare sunt invelite în piele.

În ceea ce priveşte motorizarea, avem un caz tipic american. Ce ne trebuie un V12 european, echilibrat perfect şi cu un sunet care îţi ridică părul de pe spate? Mai bine un V8 sănătos, şi Hemi pe deasupra, că deh, e american. Punem şi sistem nitro, că injecţia directă şi supraalimentarea sunt prea evoluate pentru cei de peste ocean şi gata obţinem un motor cu o putere maximă de 1040 CP. La ce bun?

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide