România pe podium la Chevrolet Design Night!

Autor: Andrei Nan 28 sept. 2011 Știri auto

Cristian Corduneanu, de la Universitatea Media din Bucureşti a obţinut locul trei la muzică, aducând numele Românei pe podiumul Young Creative Chevrolet. Este primul an în care România are câştigători în finala europeană. Chevrolet România îl felicită pe Cristian Corduneanu pentru reuşita sa.

Pentru a sărbători 100 de ani de Chevrolet în 2011, au fost prezentate modele din deceniile importante în istoria mărcii, inclusiv un Corvette Stingray din 1964, considerat de către mulţi istorici ai industriei auto ca fiind unul dintre cele mai atrăgătoare autovehicule din toate timpurile.

Alături de acesta, a fost prezentat în premieră europeană şi prototipul aniversar Corvette Stingray, o interpretare futuristă a primului model. Chevrolet oferă o viziune futuristă asupra tehnologiei şi designului prin intermediul prototipului pentru a 50-a aniversare, Corvette Stingray. Prototipul a fost proiectat în urma unei provocări lansate în interiorul companiei de a combina pentru design elemente clasice ale modelului Corvette cu funcţii surprinzătoare de înaltă tehnologie, materiale moderne şi un aspect nou uimitor. Autovehiculul este bine echipat, cu o capotă în formă de scoică şi portieră în formă de foarfecă, scaune ergonomice, cameră video pentru marşarier cu vizibilitate îmbunătăţită pe timp de noapte, precum şi sistem de propulsie hibrid de înaltă performanţă. Comenzile tactile interactive permit şoferului să personalizeze puterea şi eficienţa autovehiculului şi să împartă experienţa cu prietenii săi prin intermediul camerei video şi al sistemelor telemetrice avansate de la bord. O versiune a modelului apare ca personajul „Sideswipe” în filmele Transformers Răzbunarea celor învinşi şi Partea întunecată a lunii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide