Certat că promovează turismul în România cu o mașină germană, Ștefan Mandachi a înlocuit Porsche Cayenne cu o Dacia Logan

Autor: David Andrei 17 sept. 2020 Știri auto

Ștefan Mandachi, omul care a construit un metru de autostradă, și-a înlocuit SUV-ul german, un Porsche Cayenne, cu o Dacia Logan. A luat această decizie după ce a fost certat că promovează turismul în România cu o mașină străină.

GALERIE FOTO

Schimbarea a fost făcută doar în… Photoshop. Ștefan Mandachi s-a amuzat pe seama celor care l-au certat pentru fotografia în care a apărut în costum popular alături de un Porsche Cayenne, invitând turiștii în Bucovina.

“Ai murdărit munții Bucovinei cu un brand nemțesc”, i-au reproșat cei care au văzut fotografia pe Facebook. “Am revenit cu o achiziție patriotică. Aștept laudele dacilor liberi”, a fost reacția lui Ștefan Mandachi, care a publicat pe pagina sa de Facebook imaginea modificată.

Mai mult, Mandachi îi invită și pe alții să îi înlocuiască mașina cu ce doresc. Așa se face că în comentarii au apărut zeci de imagini modificate. Astfel, Mandachi apare lângă un IMS M461, lângă un Oltcit, lângă un Trabant, lângă o limuzină Mercedes-Maybach, lângă o Tesla Model S și lângă un Rolls-Royce Cullinan. Printre propuneri s-au aflat și mașina lui Batman, și un tramvai tras de cai. În mai multe imagini, îi ține companie un avion.

Ștefan Mandachi donează un… Porsche

Săptămâna trecută, o postare a antreprenorului a devenit virală. Acesta a anunțat că donează un Porsche. Singura condiție pentru cel care l-ar fi luat acasă era să nu-l țină în lanț. Nu era o mașină, ci un cățel pe care îl numise astfel și pe care îl găsise abandonat în pădure la Adâncata (vezi GALERIA FOTO).

Ștefan Mandachi este recunoscut pentru acțiunile caritabile în care se implică. Dar omul de afaceri a devenit celebru după ce, anul trecut, a construit un metru de autostradă. A fost un protest față de autoritățile care întârzie să dea un termen pentru finalizarea lucrărilor la Autostrada Moldovei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide