Romanian Extreme Adventure, Buzău 2009 – 3 iulie

Autor: Dan Vache 17 iul. 2009 Știri auto

 VEZI TOATE ARTICOLELE ROMANIAN EXTREME ADVENTURE BUZĂU 2009

Offroad Romanian Extreme Adventure 2009 – ultima zi de pe tare.ro

Ultima zi a etapei de offroad Buzău 2009 a debutat cu mare agitaţie, deoarece emisiunea "’Neaţa cu Răzvan şi Dani" a fost transmisă, în direct, chiar din noroiul din tabăra de campare. Aşa încât concurenţii au plecat "la treabă" bine dispuşi, în ciuda norilor ameninţători, care prevesteau, la fel ca în celelalte zile, că ploaia nu va întârzia să apară.

Din fericire pentru fizicul şi, mai ales, psihicul greu încercat al concurenţilor, traseele din această zi au fost foarte scurte, fiind terminate destul de repede (de către cei care au ajuns la finish, evident).

Din cele 10 maşini de la Auto Extrem, 8 au reuşit să termine în mai puţin de 3 ore un parcurs mult mai permisiv decât cel din ziua precedentă, iar cel mai rapid echipaj în această zi a fost Lozincă Adrian / Şerban Mircea.

Maşinile de la Auto Open nu s-au mai aventurat într-un traseu de orientare, concurenţii mulţumindu-se să atace o probă specială, relativ simplă la prima vedere, dar care le-a rezervat câteva surprize – porţiuni de urcare cu noroi, care au făcut absolut necesară trolierea. Colac peste pupăză, apariţia ploii a "stricat apele" şi mai mult, mulţi dintre concurenţi nereuşind să termine proba în timpul impus.

Din cele 12 maşini, 6 au reuşit să depăşească obstacolele în timp util în această probă specială, cel mai rapid echipaj fiind Oprea Andrei / Lascu Răzvan, urmaţi îndeaproape de Muşeteanu Andrei / Diaconescu Bogdan.

Cei 8 motociclişti aliniaţi la start la Moto Extrem au terminat cu toţii traseul, fără incidente, de data aceasta cei mai rapizi fiind Garbacea Alexandru şi Kovacs Mark. La Moto Old-Boys, singurul care a terminat traseul impus fără penalizări a fost Nedelcu Laurenţiu, în timp ce la Moto Open lucrurile nu au fost foarte simple – din 11 participanţi, doar 4 au reuşit să parcurgă corect traseul, primul terminând Nagy Cristian.

La ATV-uri, Renzler Oliver nu a avut, practic, rival în categoria ATV Extrem, iar la ATV Open, din cei 5 piloţi rămaşi în concurs, doar Siminie Dan a terminat fără depunctări, fiind însă devansat de Mihai Alin Laurenţiu (care, deşi a fost penalizat pentru abatere de la traseu, a terminat într-un timp mult mai scurt). "Călăreţii" de quaduri au făcut, ca de fiecare dată, show noroios, în frunte cu Răzvan Irimescu.

Festivitatea de premiere a avut loc în seara zilei de vineri, 3 iulie – rezultatele pentru fiecare clasă le puteţi vedea pe site-ul oficial Romanian Extreme Adventure.

VEZI AICI TOATE FILMĂRILE DE LA ROMANIAN EXTREME ADVENTURE 2009

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide