Romanian Superbike – festivitate-show de premiere!

Romanian Superbike – festivitate-show de premiere!

Autor: promotor.ro acum 12 ani Știri

Pe lângă premierea propriu-zisă a sportivilor din Romanian Superbike, evenimentul va include concert DJ Rhino & Sylvia şi concursul Miss Hostess, la care s-au înscris să participe cele mai frumoase hostesse din sezonul 2008, participante la şi pasionate ale evenimentelor pe două roţi. Se ştie că în preajma motocicletelor şi a motocicliştilor se adună cele mai frumoase femei.

Nu vor lipsi vedetele, multe dintre ele recunoscute ca fiind mari amatoare de sezaţii tari pe două roţi. Gazda evenimentului va fi Andreea Spătar. Organizatorii vor acorda ca premii şi două motociclete marca Suzuki.

B&S Motors Romanian Superbike este o competiţie spectaculoasă de motociclism viteză, la care sportivi amatori şi profesionişti din Europa de Est se întrec pe parcursul a 6 sau 8 etape pentru câştigarea premiilor puse în joc de organizatori şi sponsori. Clasele la care s-au înscris cei mai buni motociclişti sunt Superbike – 1000 şi Supersport – 600. Circuitele pe care se desfăşoară etapele sunt Hungaroring, Pannoniaring, Serres şi Rijeka (Grobnik).Comentarii
Inchide