Ronaldo e fan maşini britanice: şi-a luat McLaren MP4-12C. Nu-i mai plac italiencele?…

Autor: Oraan Mărculescu 09 aug. 2012 Știri auto
Ronaldo e fan maşini britanice: şi-a luat McLaren MP4-12C. Nu-i mai plac italiencele?…

După ce Christiano Ronaldo a acceptat să joace pentru Real Madrid, şi-a pus în vânzare colecţia nu tocmai mică de maşini sport pe care o avea în Anglia, colecţie din care nu lipseau Porsche 911, Bentley Continental sau BMW M6.

În ultimii ani, Ronaldo a devenit fan al maşinilor italiene: după ce a făcut praf un Ferrari 599, şi-a luat un Lamborghini Aventador – care, însă, l-a lăsat baltă la un moment dat, moment surprins, evident, de paparazzi.

Iată, însă, că Ronaldo a schimbat iar foaia, fiind surprins la volanul unei noi maşini supersport: McLaren MP4-12C. Conform surselor din anturajul fotbalistului, Ronaldo consideră Lamborghini-ul o maşină prea comună, în schimb McLaren i se pare mult mai potrivită pentru caracterul său.

McLaren MP4-12C are un motor V8 bi-turbo de 600 CP, iar demarajul 0-100 km/h se realizează în doar 3,1 secunde, în timp ce viteza maximă se cifrează la 333 km/h. În plus, e construit în doar 1.000 de exemplare pe an, deci e mai exclusivist decât rivalii de la Ferrari sau Lamborghini.

Şi, pentru ca lucrurile să fie mai complicate, maşina pe care şi-a comandat-o Ronaldo este la fel cu cea a lui Ricardo Costa. Aşteptăm să vedem când îşi va accidenta Ronaldo noua bijuterie pe patru roţi…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide