S-a lansat noul Renault Clio 4 în România!

Autor: Dan Vache 16 oct. 2012 Știri auto

Cea de a patra generaţie a lui Clio, prezentată în premieră la Salonul Auto de la Paris 2012, a fost lansat oficial în România, în cadrul unui eveniment special cu momente speciale şi discursuri care au pus accentul pe atuurile noului Clio. România este una dintre primele ţări din Europa în care noul model este disponibil pentru cumpărare.

Noul Renault Clio 4 cuprinde trei versiuni de echipare (Authentique, Expression, Dynamique) şi patru motorizări: 1.2 litri 75 CP / Energy TCe 90 (benzina) şi 1,5 dCi 75 CP / Energy dCi 90 (diesel).

Clio 4 oferă în standard: airbaguri frontale şi laterale cap-torace pentru sofer şi pasager, ESP (controlul traiectoriei) cu HSA (asistenţă la urcarea în pantă), tempomat-limitator de viteză (Cruise Control), faruri de zi LED, card de acces şi demaraj al vehiculului, oglinzi retrovizoare reglabile şi degivrante electric.

Preţurile de listă pornesc de la 10.200 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea de intrare în gamă, Authentique 1,2 16V 75 CP şi ajung până la 14.500 euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Dynamique Energy dCi 90.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide