SA-25 Sterling Edition Mustang

Autor: Cosmin Iordache 18 ian. 2008 Știri auto

Modelele din seria SA-25 Sterling vor purta în pântece blocuri V8 cu 620 de cai, şi un cuplu de aproape 820 Nm, suficient pentru a muta din loc o clădire de patru etaje. Departajarea vizuala faţă de un model standard este asigurată de vopseaua specială şi dungile de curse, manual aplicate, plus emblemele omniprezente,  care spun că faci parte dintr–un club select cu doar alţi 24 de membri.

În interior, pe lângă dotările specifice Saleen, ediţia specială aduce piele neagră Alcantara, buton de start un sistem de navigaţie performant şi mai multe plăcuţe care subliniază exclusivismul acestui model. Pe lângă maşina în sine clienţii se vor bucura de alte servicii conexe, cum ar fi zbor până la Detroit, cazare all-inclusive, cină în compania oficialilor de la Saleen, plus o jachetă de piele care să se asorteze cu bolidul achiziţionat.

Pentru toate astea, americanii de la Saleen cer un preţ "modic" de doar 99.995 de dolari. Un preţ cam piperat pentru cumpărătorul tipic de Mustang, dar cu siguranţă se vor găsi cel puţin 25 de clienţi dispuşi să îşi debiteze contul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide