Samsung SM7 debutează în China sub numele de Renault Talisman

Autor: Laurenţiu Florescu 25 apr. 2012 Știri auto

În ultimii ani China atrage din ce în ce mai mulţi producători, iar deja mulţi dintre ei au înregistrat vânzări record pe piaţa asiatică. Datorită modelului Koleos, Renault a înregistrat în 2011 vânzări cu 60% mai mari decăt în 2010, iar constructorul francez plănuieşte să îşi marească gama de automobile de pe piaţa chineză.

Producătorul francez, Renault, a prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Beijing sedanul Talisman. Noul vârf de gamă al producătorului din hexagon pe piaţa chineză este de fapt un Samsung SM7, prezentat oficial în vara anului 2011 la Seoul. Talisman va fi construit în Korea alături de modelul original, SM7.

Oficialii companiei franceze anunţă că Renault Talisman va fi disponibil numai pe piaţa chineză începând din luna iunie a acestui an. Gama de motorizări nu se cunoaşte în acest moment, dar sunt mari şanse ca sedanul francez să fie echipat cu propulsoarele V6 de 2,5 sau 3,5 litri ce dezvoltă 187 CP şi 243 Nm, respectiv 254 CP şi 330 Nm. Ambele motorizări sunt legate pe modelul Samsung SM7 la o cutie de viteze automată cu şase rapoarte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide