Seat Ibiza – lansare în România

Autor: Cosmin Iordache 20 mai 2008 Știri auto
Seat Ibiza – lansare în România

Pe 26 iunie Seat va lansa  în România noua generaţie a modelului de clasă mică Ibiza. Preţurile pentru citadina iberică sunt cuprinse între 12.657 şi 18.640 euro cu TVA, şi în aceşti bani clienţii vor avea de ales între trei motoare pe benzină şi unul diesel. Modelul va veni în trei niveluri de echhipare. Versiunea de bază include dotări precum ABS, airbag-uri frontale şi laterale de tip torace-cortină pentru şofer şi pasagerul din dreapta, aer condiţionat şi geamuri acţionate electric pentru uşile din faţă.

Motorizările pe benzină, în număr de trei, au următoarele capacităţi: 1,2 litri (70 CP), 1,4 litri (de 85 CP) şi 1,6 litri (105 CP). Cea diesel este  de 1.9 litri şi dezvoltă 105 CP. Toate motoarele vor fi  cuplate la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte. Seat Ibiza va avea garanţie doi ani, fără limită de kilometri, în timp ce garanţia pentru vopsea va fi de trei ani, iar cea anticoroziune de 12 ani.

Genereaţia precedentă Seat Ibiza care se află în prezent la vânzare, va fi comercializată în paralel cu noul model şi va beneficia de reduceri, atâta timp cât va exista o cerere. Ţinta de vânzări pentru noua generaţie Seat Ibiza este de 500-600 de unităţi, dintr-un volum total de vânzări de circa 5.500 de automobile în acest an

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide