Sebastian Vettel, într-un scurt metraj cu arte marţiale

Autor: Tiberiu Abagiu acum 8 ani Știri

Filmările la scurt-metrajul numit Kung Fu Vettel: Drive of Dragon au avut loc la Shanghai, unde Vettel este prezent pentru Marele Premiu al Chinei, ce va avea loc weekend-ul acesta.

După ce a învăţat câteva mişcări de kung fu de la Celine Jade, după filmări, cei doi au inversat rolurile şi au mers pe circuitul de la Tianma. Aici, germanul i-a arătat câteva tehnici de pilotaj actriţei chineze, cu ajutorul unui Infiniti G Coupe.

Sebastian Vettel afirmat că s-a distrat în timpul filmărilor şi că a fost o experienţă cu totul nouă pentru el, să joace într-un film cu arte marţiale. Mai mult, el a declarat că, la fel ca în Formula 1 în artele marţiale, ai nevoie de mult control şi tehnică individuală pentru a fi printre cei mai buni, dar că va prefera să îşi demonstreze aceste calităţi în continuare pe circuit.

Filmarea face parte dintr-o miniserie, care va fi lansată în luna mai şi care îi va prezenta pe ambii piloţi Red Bull făcând schimb de experienţă cu oameni talentaţi din alte domenii.Comentarii
Inchide