Seria 7 alimentează panica după o rechemare de râs

Autor: Alexandru Banu 30 mai 2017 Știri auto
Seria 7 alimentează panica după o rechemare de râs

45.000 de BMW-uri Seria 7 construite între 2005 şi 2008 sunt rechemate în SUA pentru o problemă care ar fi mers minunat ca păcăleală de 1 aprilie. Suntem cu un picior în luna iunie şi cu unul pe asfalt, dacă luăm în serios problema Seriilor 7.

Se deschide uşa-n mers, chiar dacă martorul din bord nu dă niciun semn. Rechemarea e valabilă pentru uşile care se trag automat până la sigilare.

NHTSA (National Highway Traffic Safety) este instituţia guvernului SUA care sesizează astfel de probleme. CNBC spune că scrisoarea către BMW a fost formulată după mai ulte plângeri ale unor proprietari. Nemţii dau vina pe balamalele care se pot deteriora în timp.

NHTSA i-a adus aminte producătorului că în 2012 a mai avut o rechemare de 7.500 de maşini Seria 7 construite între 2005 şi 2007, fix pentru aceeaşi problemă. În urma acestui indient mai vechi, americanii i-au întrebat pe cei de la BMW dacă se impune o nouă rechemare din acelaşi motiv şi dacă soluţiile germanilor au funcţionat prima oară.

BMW a fost de acord cu soluţia rechemării şi a promis că va investiga serios această problemă desoebit de gravă dacă uşile se deschid în mers.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide