Serie limitată Mercedes-Benz SL 65 AMG 45th Anniversary

Autor: Laurenţiu Florescu 14 iun. 2012 Știri auto

Încă de la înfiinţarea companiei în 1967, când AMG fabrica motoare pentru modelele de competiţie ale constructorului Mercedes, aceste trei litere au devenit standardul de performanţă ale modelelor din Stuttgart. După 45 de ani, AMG este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria automobilistică dar şi din motorsport.

Mercedes AMG a lansat cu ocazia aniversării a 45 de ani seria limitată SL 65 AMG 45th Anniversary. Modelul se remarcă prin culoarea specială de la exterior şi prin numeroasele elemente din fibră de carbon. Jantele de 20 de inch vopsite în Gri Titan întregesc tema sportivă a modelului german. La interior găsim din nou o sumedenie de elemente din fibră de carbon, un sistem audio Bang&Olufsen, scaune sport, dar şi plăcuţa cu numărul modelului.

Motorul V12 de 6,0 litri livrează ca şi până acum 621 CP şi 1.000 Nm, şi este legat la o transmisie automată cu dublu-ambreiaj cu şapte rapoarte. Modelul din Stuttgart ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4,0 secunde şi se opreşte doar la insistenţele limitatorului electronic atunci când vitezometrul arată valoarea de 250 km/h. Din păcate, Mercedes nu a anunţat încă preţul pentru modelul în serie limitată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide