SIAB 2007 – LIVE!

Autor: promotor.ro acum 15 ani Știri auto

Istoria importatorului General Motors a început acum 10 ani, cand abia intrat pe o piaţă auto imatură a reuşit performanţa de a vinde 500 de vehicule. La 10 ani de la primele maşini comercilizate, GM se aşteaptă ca la finalul acestui an să aibă 30.000 de unităţi vândute în ultimele 12 luni, cu o creştere de 88% comparativ cu anul trecut.

Principala noutate a celor de la GM a fost Astra Sedan, un model la care există mari aşteptari, mai ales având în vedere preferinţele cumpărătorilor români pentru maşinile în 3 volume. Alături de noua versiune de caroserie a maşinii de clasă compactă Opel puteţi admira şi restul gamei, din care amintim doar de Antara, GT şi versiunile OPC. Noul Saab 9-3 a venit direct de la Frankfurt pentru a fi expus ca o premieră naţională la salonul bucureştean.

Un stand important GM este cel Chevrolet, prezent pe piaţa românească de patru ani, timp în care a reuşit să ajungă să vândă mai multe modele decât în ţări precum Franţa sau Olanda. Două premiere Chevrolet pot fi admirate la standul producătorului american, noua generaţie Aveo şi modelul HHR, un vehicul cu un design inspirat din perioada interbelică.
Comentarii
Inchide