Cât costă o Skoda Octavia după 300.000 de km? Mașină revândută de BCR Leasing

Autor: ProMotor 08 sept. 2022 Știri auto

Skoda Octavia este poziționată în topul celor mai populare modele de import în România, top în care se află de ani buni. Clienții o îndrăgesc pentru că este fiabilă și spațioasă, și nu o evită nici măcar atunci când se vinde la mâna a doua.

Apropo de mașini second-hand, pe site-ul Revanzare.bcr-leasing.ro am găsit o Skoda Octavia în varianta Combi. Prețul ei este de 9,787 de euro (cu TVA: 11,647 de euro).

Skoda Octavia după 300.000 de km costă 11,647 de euro (TVA inclus)

Această Skoda Octavia a fost produsă în anul 2018, iar rulajul indică 331.699 de km parcurși până în prezent. Sub capotă se află motorul clasic – diesel de 2.0 litri (EURO 6), conectat la o cutie de viteze manuală. Lista de dotări include: închidere centralizată, climă pe două zone, tapițerie din velur, jante de aliaj de 16 inch, geamuri electrice față/spate, navigație, volan îmbrăcat în piele, comenzi pe volan, precum și funcția Start/Stop.

Intră în GALERIA FOTO

Mențiunile specificate de vânzător ar fi: capota motorului are puncte de vopsea sărită, parbrizul este ciobit, aripa dreapta din față ușor este zgâriată, aripa stânga față are puncte de vopsea sărită, portiera stânga din față are și ea urme de mici lovituri, portiera dreapta față este ușor zgâriată, iar plafon are puncte de vopsea sărită. Sunt urme de uzură normale pentru o mașină care a parcurs peste 300.000 de km.

Despre Skoda Octavia

Octavia este o mașină de familie produsă de Skoda Auto începând cu sfârșitul anului 1996. Își împarte numele cu un model anterior produs între 1959 și 1971. Patru generații ale modelului Octavia din epoca modernă au fost introduse până în prezent. Mașina are motorul poziționat în față, fiind oferită atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală. Peste 7 milioane de unități au fost vândute în cele două decenii de prezență pe piață.

Octavia este cel mai popular model Skoda, aproximativ 40% din toate mașinile Skoda nou fabricate sunt exemplare Octavia. Generația actuală este disponibilă într-o gamă largă de derivate, și anume: Octavia RS, Octavia Combi, Octavia Scout, iar pe unele piețe există și Octavia G-TEC alimentată cu CNG.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Revanzare.bcr-leasing.ro



Comentarii
Inchide