Skoda susţine snowbordul românesc

Autor: Cosmin Iordache 10 mart. 2009 Știri auto
Skoda susţine snowbordul românesc

În sezonul campionatelor de iarnă 2008/2009, Brady a fost sponsorul snowboarderului Adrian Teodorescu, singurul reprezentant român la Cupa Mondială din Olanda 2008 şi participant în echipa României la Campionatul Mondial de Snowboard din Coreea 2009.

Adi Teodorescu a obţinut cele mai bune rezultate ale snowboardului românesc în competiţiile FIS din străinătate la seniori-băieţi. Cea mai recentă realizare a lui Adi Teodorescu este ocuparea locului al treilea pe podiumul Campionatului Naţional de Snowboard al Bulgariei, desfăşurat în luna februarie a.c. la Bansko.

Sportivul român apreciază sponsorizarea dealerului Škoda, Brady Auto Center, ca fiind un real sprijin pentru un sport inovator cum este snowboardul în România. “Datorită acestei sponsorizări, echipa României va avea, în 2009, doi participanţi la Cupa Mondială. Sper că această iniţiativă va atrage atât simpatia fanilor sporturilor de iarnă, cât şi implicarea altor sponsori”, a declarat snowboarderul.

Cu peste 4.000 de maşini vândute numai în ultimii doi ani, Brady se numără printre cei mai importanţi dealeri din reţeaua Škoda, având o experienţă de peste 10 ani în comercializarea, întreţinerea şi reparaţia autoturismelor Škoda pe piaţa românească.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide