Un șofer scoate toporul din portbagaj după ce un altul l-a enervat în trafic în București. VIDEO

Autor: Promotor 05 nov. 2020 Știri auto

Un șofer a scos toporul din portbagaj și a amenințat un alt conducător auto. S-a întâmplat într-un blocaj rutier format la semafor în București.

GALERIE FOTO

Momentul amenințării a fost filmat de cei aflați în mașina din spatele șoferului supărat. Pe filmare se poate observa cum bărbatul coboară de la volanul unui Jeep Renegade, înmatriculat în Italia. După o scurtă discuție aprinsă cu un alt participant la trafic, acesta deschide portbagajul mașinii. Scoate de acolo un cărucior de copil și îl sprijină de partea posterioară a vehiculului. Apoi scoate un topor și îl flutură amenințător către celălalt șofer. Acesta din urmă nu apare în imagini.

Incidentul revoltător a avut loc într-un blocaj rutier format la semafor în Capitală. Imaginile au apărut pe grupul de Facebook Trafictube. Martorii susțin că cel spre care este direcționată amenințarea ar fi fost un șofer de BMW, care ar fi schimbat banda fără să-și anunțe intenția și l-ar fi deranjat pe conducătorul auto aflat la volanul Jeep-ului, forțându-l să frâneze brusc.

Șoferul care scoate toporul din portbagaj a devenit subiect de glume pe Facebook

Șoferul care a amenințat un alt participant la trafic cu toporul pe care îl avea în portbagaj a devenit subiect de glumă pe Facebook, acolo unde a fost publicată filmarea.

“Topor la ofertă. E din Italia, calitate vero, asta i-a arătat omului”, “E mai din topor omul” sau “Como se dice la topor în italiană?” sunt doar câteva dintre reacțiile amuzate ale celor care au văzut imaginile.

“Și eu am topor în mașină și o macetă. Dacă mă apucă pofta de grătar pe drum? Tai niște lemne și tranșez o căprioară”, glumește un utilizator.

Mulți dintre cei care au urmărit filmarea cer autorităților să intervină. “De ce nu este la închisoare acest individ?” sau “Poliția nu vede?”, întreabă revoltați mai mulți tineri pe Facebook.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Trafictube



Comentarii
Inchide