O șoferiță băută se ține de glume cu polițiștii care au tras-o pe dreapta

Autor: David Andrei 09 iun. 2021 Știri auto

O șoferiță băută s-a ținut de glume cu polițiștii care au tras-o pe dreapta. Femeia are acum dosar penal. Aparatul etilotest a arătat o alcoolemie uriașă. În mașină, alături de ea, se aflau și doi minori.

GALERIE FOTO

O femeie în vârstă de 39 de ani din Galați s-a urcat la volanul unui autoturism în ciuda faptului că, înainte, consumase băuturi alcoolice. Aceasta a luat cu ea și doi minori.

Un echipaj de poliție din cadrul Serviciului de Intervenție Rapidă și Transport Valori a observat stilul de condus haotic al femeii și i-a făcut semn acesteia să oprească. Șoferița a ignorat semnalele. Oamenii legii au reușit, în cele din urmă, să o convingă să tragă pe dreapta.

Aceștia au descoperit că femeia consumase băuturi alcoolice și nici nu avea permis de conducere. Când i-au cerut actele mașinii, șoferița a început să glumească.

Dialog halucinant între polițiștii care au oprit-o și șoferița băută

“Nu am, am furat mașina!”, a insistat ea în câteva rânduri, râzând necontrolat. Dialogul dintre șoferița băută și polițiști pare desprins dintr-un banc.

– Buletin, permis?, i-au cerut oamenii legii.
– Nu am, vă dau datele.
– Actele mașinii?
– Vă dau datele.
– A cui este mașina? au vrut să știe polițiștii.
Șoferița băută a continuat gluma:
– Am furat mașina.
– Cum ați deschis-o?
– Cu cheile!

Minorii aflați alături de ea în mașină au fost cei care le-au spus polițiștilor că mașina nu a fost furată. Aceștia au explicat că locuiesc în apropiere. Femeia le-a spus polițiștilor că ar fi băut un pahar de vin de țară.

Femeia în vârstă de 39 de ani a fost testată cu aparatul etilotest. Acesta a arătat o alcoolemie de 0,90 mg alcool pur în aerul expirat, scrie Adevărul. Cazul a fost predat Biroului Rutier pentru continuarea cercetărilor. Șoferița va fi cercetată penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide