Șoferul unui BMW a fost prins de 32 de radare într-o singură zi. Cum a fost posibil?

Autor: ProMotor 05 dec. 2020 Știri auto

Un britanic va fi sancționat cu peste 100 de puncte penalizare după ce a fost prins de 32 de radare depășind viteza.

Șoferul a primit 107 puncte penalizare după ce a activat 32 de radare înainte de a fi oprit de polițiști pe autostrada M6, cu o viteză de peste 130 de kilometri pe oră. Bărbatul, care conducea un BMW Seria 7 alb, a fost oprit lângă Stoke on Trent (zona Staffordshire) conducând cu viteza de 133 de kilometri pe oră într-o zonă în care viteza maximă admisă era de 96 kilometri pe oră.

BMW-ul a declanșat nu mai puțin de 32 de radare consecutive, pe o ceață densă. Pe lângă viteza excesivă el a mai primit puncte penalizare și pentru că avea cauciucurile uzate și pentru că nu avea asigurare.

Singurele mașini pe care le va putea conduce vor fi cele din parcurile de distracții

Știrea s-a viralizat rapid în Marea Britanie. Utilizatori ai rețelelor sociale au pus la îndoială IQ-ul șoferului și au început să ghicească câte puncte va acumula vitezomanul, iar oamenii au început chiar să propună diverse soluții.

„Schimbați legea, astfel încât poliția să poată confisca în mod legal mașina și să o scoată la licitație, iar încasările să fie date victimelor criminalității rutiere”, a propus alt utilizator.

„Până când își va obține permisul înapoi, singurele mașini pe care le va putea conduce vor fi cele din parcurile de distracții”, este comentariul amuzant al unui alt internaut.

Sursa: Daily Mail via Stirileprotv.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: dailymail.co.uk



Comentarii
Inchide