Soluţia pentru iarnă grea: Track N Go, şenilele pentru SUV-uri

Autor: Oraan Mărculescu 30 apr. 2012 Știri auto
Soluţia pentru iarnă grea: Track N Go, şenilele pentru SUV-uri

Nu e prima oară când vedem maşini cu şenile, dar, până acum, sistemele de şenile înlocuiau roţile şi presupuneau transformări complexe şi foarte scumpe ale maşinilor. În plus, aceste maşini-utilaje puteau fi folosite doar pe timp de iarnă, cu zăpadă abudentă.

Iată că acum avem parte de o nouă soluţie: Track N Go. Adică „şenile la purtător”, dacă vreţi. Este vorba despre un sistem simplificat, şenilele fiind mici dispozitive care se pot ataşa roţilor, principiul de funcţionare fiind extrem de simplu – roata pune în mişcare o bandă care face faţă mult mai bine pe zăpadă mare decât o anvelopă. După care pur şi simplu demontezi dispozitivele şi poţi folosi maşina în mod normal pe şosea.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide