Startech Starster

Autor: Andrei Nan 12 sept. 2007 Știri auto

Noul concept al celor de la Startech reuşeşte foarte bine să facă legătura între vechea şcoală americană cu designul şi direcţia modelelor contemporane. Designul exterior al maşinii aminteşte de celebrele musclecar-uri americane, combinând tehnologia secolului XXI.

Capota extrem de agresivă, împreună cu prizele de aer mondate pe spoilerul faţă, crează un aer muscle, tipic maşinilor americane. Profilul este dominat de evazările uriaşe ale roţilor, acestea fiind tot o reminişcenţă a vechii şcoli americane. Sportivitatea este întărită de motorizarea turbo de 2,4 litri , chiar dacă cilindreea nu este corespunzătoare pentru un vechi american muscle car, dar generează o putere de 335 CP şi un cuplu de 400 Nm. Aceste performanţe sunt suficiente pentru ca sprintul de la 0-100 de km/h să se realizeze în 5,6 secunde, iar viteza maximă este de 265 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide