Succesul Mazda 3 – etalonul viitoarelor generaţii

Autor: Victor Gavril 13 aug. 2008 Știri auto
Succesul Mazda 3 – etalonul viitoarelor generaţii

Atunci când a apărut Mazda 3 s-a poziţionat drept un hatchback mai bine echipat decât competitorii săi, împrumutând de la vehiculele mai mari embleme ale calităţii, cum ar fi scaunele îmbrăcate în piele sau sistemul de navigare. Aceste dotări aveau scopul de a atrage şi clienţii mai pretenţioşi.

Această reţetă, care aproape că a dublat vânzările preconizate de japonzi anul trecut în SUA, va fi folosită şi pe viitoarele vehicule din clase mai mari, cum ar fi următoarea generaţie a Mazda 6. Modificările aduse viitorului model ar putea consta şi în îmbunătăţiri ale sistemelor de frânare preluate de la Mazda 3.

Nu putem decât să ne bucurăm pentru americani. O astfel de strategie ar putea să nu fie tocmai potrivită pe o piaţă care urmăreşte în primul rând calitatea şi nu luxul, cum este cea din UE. 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide