Surpriză rusească pentru Frankfurt 2011: e-Auto aduce un nou concept

Autor: Oraan Mărculescu 18 aug. 2011 Știri auto

Ruşii de la e-Auto nu sunt chiar nişte necunoscuţie: sub egida firmei-mamă Yarovit, aceştia au prezentat publicului încă de anul trecut proiectul unor maşini cu propulsie hibridă, construite după un concept modular.

În spatele tinerilor ambiţioşi se află miliardarul rus Mikhail Prokhorov şi fondul de investiţii al acestuia Onexim, aşa încât se pare că fonduri pentru dezvoltarea noilor maşini există, deocamdată fără probleme.

Rusii de la e-Auto pregatesc pentru Frankfurt 2011 un concept surpriza

Dacă iniţial echipa de ingineri a prezentat două modele, un coupe şi un hatchback în 5 uşi, la Salonul Auto Frankfurt 2011 va veni rândul unui model crossover, bazat pe aceeaşi platformă, dar ruşii anunţă şi un surprinzător concept.

Deocamdată, nici o altă informaţi despre acesta, dar e destul de clar că rolul conceptului e-Auto va fi de a atrage reflectoarele lumii auto şi interesul potenţialilor clienţi asupra noii mărci auto ecologice din Rusia.

Şi mai interesant este faptul că sistemul de propulsie hibridă realizat de specialiştii ruşi înseamnă o combinaţie între un motor electric şi unul rotativ, fiind promisă o autonomie maximă de 1.000 km. Punem pariu că şi alţi constructori auto foarte cunoscuţi sunt curioşi în legătură cu acest nou concept rusesc.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide