Suzuki Fest 2009 – a doua zi de Suzuki Fest

Autor: Oraan Mărculescu 03 aug. 2009 Știri auto

VEZI AICI FILMĂRILE DE LA SUZUKI FEST 2009

Offroad Suzuki Fest 2009 – ziua a 2-a de pe tare.ro

Samuraiul de pe locul I la ExtremZiua de sâmbătă a început într-o manieră relaxată, prima maşină intrând în traseu doar la orele amiezii, pe un soare puternic şi o vreme numai bună de un picnic-show în compania "veveriţelor 4×4". Organizatorii evenimentului au realizat trasee de trial foarte tehnice, beneficiind de câteva obstacole serioase, unde s-a văzut atât îndemânarea celor de la volan, cât şi capacitatea maşinilor, mai mult sau mai puţin preparate.

Chiar dacă Suzuki Fest 2009 nu a avut un caracter accentuat competiţional, majoritatea celor implicaţi au dat dovadă de un spirit combativ ridicat, foarte repede lupta pentru un timp cât mai scurt devenind principalul obiectiv pentru piloţi.

O masina rasturnata putin...A existat şi o răsturnare (cel mai mare veveriţoi din competiţie, pe fond de neatenţie a celui de la volan), precum şi câteva abandonuri, datorate problemelor tehnice, dar, per total, publicul a fost ţinut cu sufletul la gură de evoluţia tuturor maşinilor. De menţionat şi cel mai "tânăr" participant, în vârstă de 61 de ani, care, de altfel, a reuşit să termine pe poziţia a III-a la Open!

Capul de afiş l-au ţinut sighişorenii din clubul Dracula Offroad Sighişoara, recunoscuţi pentru maşinile lor Suzuki Samurai modificate – de altfel, ei au fost principalii organizatori de anul trecut ai primei ediţii Suzuki Fest. Atât la categoria Open, cât şi la Extrem, "nebunii" din Sighişoara au acaparat primele două locuri ale podiumului – cu o menţiune pentru Ştefan şi Dana, care, la ambele categorii, au ocupat poziţia a II-a, în condiţiile în care Samuraiul lor era o maşină fără modificări tehnice de competiţie.

Samuraiul se descurca bine!Nu au lipsit premiile speciale: de la "Tinere speranţe" (pentru cel mai bun timp dintre fetele care au pilotat, situându-se la mijlocul clasamentului Open) până la "Vreau, dar nu pot" (pentru două echipaje care au încercat de două ori să parcurgă traseul, dar nu au reuşit nicicum), Suzuki Fest 2009 le-a lăsat câtorva dintre participanţi câteva amintiri suplimentare.

Bineînţeles, ziua s-a terminat cu chef şi voie bună (chiar dacă norii şi ploaia au înlocuit atmosfera înseninată), toţi cei implicaţi plecând gândindu-se cu nerăbdare la următoarea ediţie a Suzuki Fest.

VEZI PRIMA ZI A SUZUKI FEST 2009

Vezi aici Suzuki Fest 2008

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide