Motivul pentru care o tânără dă ture cu mașina prin benzinărie. Nu, nu e banc!

Autor: David Andrei 15 aug. 2020 Știri auto

O tânără a fost filmată în timp ce dădea ture cu mașina prin benzinărie. Cei care au asistat au crezut că este o farsă. Dar totul a fost real.

GALERIE FOTO

Tânăra a intrat cu mașina în benzinărie și a oprit lângă pompa de alimentare. Și-a dat seama însă, că nu e partea corectă pentru a alimenta. S-a urcat din nou la volan, a făcut manevre de întoarcere și a oprit la o pompă de alimentare de pe partea opusă, dar cu aceeași parte a mașinii. Când s-a dat jos de la volan, și-a dat seama că nici de această dată nu a nimerit.

A deschis din nou portiera și a urcat în mașină. Dar nici a treia încercare nu a fost cu noroc și tânăra a ajuns cu aceeași parte a mașinii, stânga, lângă pompă. Pe filmare se poate observa cum șoferița gesticulează nervoasă și complet debusolată.

Cei care au filmat au încercat să o ajute și i-au explicat că dacă dă în marșarier, virează dreapta și apoi imediat stânga, va ajunge unde trebuie. În sfârșit, manevra a fost încununată de succes.

Reacțiile celor care au văzut filmarea cu tânăra care dă ture cu mașina prin benzinărie

Filmarea publicată pe canalul de YouTube Justin Flom a adunat zeci de reacții. “Legenda spune că fata încă se plimbă cu mașina prin benzinărie încercând să-și dea seama pe unde trebuie să alimenteze”, scrie amuzat unul dintre useri.

“Am pățit și eu, de două ori am greșit. Atunci nu-mi venea să râd, mă simțeam penibil. Dar ce se întâmplă aici e tare amuzant”, comentează un șofer care înțelege greșeala tinerei.

“Nu se orientează deloc în spațiu! Mie mi se pare înfricoșător că fata aceasta mai și conduce”, este reacția unuia dintre cei care au urmărit clipul cu o durată de aproximativ patru minute.

VIDEO:

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide