Tânărul oprit de poliție când s-a dus pe cal la maternitate, prins la volan fără permis

Autor: David Andrei 04 aug. 2020 Știri auto

Tânărul care a fost oprit de poliție când s-a dus pe cal la maternitatea din Iași a fost prins la volan fără permis. Acesta conducea un Volkswagen Golf.

GALERIE FOTO

Tânărul care a impresionat o țară întreagă după ce a fost prins de poliție pe cal când se ducea la maternitatea din Iași la soția care tocmai născuse, are acum dosar penal. Sergiu Ion Ciobotariu a fost prins la volanul unui autoturism Volkswagen Golf, deși acesta nu deține un permis de conducere, scrie publicația bzi.ro. Incidentul a avut loc pe 13 mai.

“Polițiștii ieșeni au oprit, pentru un control, un autoturism condus de un tânăr. În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat Ana Vîjiac, purtătoare de cuvânt a IPJ Iași.

Vecinii lui Sergiu povestesc că în curtea sa a apărut, la un moment dat, un range Rover. Tânărul este însă, de negăsit, de trei săptămâni și are toate telefoanele închise. La casa cumpărată în urma unei strângeri de fonduri, organizate de luptătorul Local Kombat Cătălin Moroșanu, nu mai locuiește nimeni.

Tânărul prins la volan fără permis are o poveste care a impresionat o țară întreagă

În luna martie, pentru că nu avea alt mijloc de transport, Sergiu a plecat pe cal la Iași să-i ducă de mâncare soției care tocmai născuse un băiețel. Polițiștii l-au oprit și i-au dat un avertisment. Avea la el declarație pe proprie răspundere, document obligatoriu în perioada stării de urgență.

Povestea lui a stârnit un val de compasiune în România. În doar câteva zile, luptătorul Cătălin Moroșanu a reușit să strângă 37.000 de euro. Acesta a cumpărat o casă în comuna Miroslava din județul Iași pentru tânărul călăreț și familia lui.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide