Temsa lansează pe piaţa românească autobuzul Avenue LF Diesel Cummins

Autor: Tudor Rus 23 aug. 2012 Știri auto

Lansat la finele lui 2008 la Salonul Auto al autovehiculelor comerciale de la Hanovra, Temsa Avenue este primul autobuz urban din clasa sa cu lungime de 12 metri. Modelul a fost deja inclus în sistemele de transport în comun din ţări ca Italia, Franţa, Germania sau Marea Britanie, iar următorul pas pentru companie este acapararea pieţei româneşti.

Astfel, Temsa Avenue vine cu un plus la capitolul materiale ecologice, întreaga gamă fiind bazată pe componente care pot fi reciclate sau refolosite în proporţie de 80-90%. În ciuda celor 32 de locuri disponibile pe scaune şi a capacităţii maxime de 100 de călători, Temsa Avenue nu are nevoie de un motor foarte mare pentru a fi propulsat pe arterele oraşului. În consecinţă, autobuzul beneficiază de un motor de 6,7 litri în 6 cilindri, capabil de 247 CP la 2.300 rpm şi un cuplu de 1020Nm la 1.500 rpm, prietenos cu mediul înconjurător prin aderarea la normele Euro 5.

Confortul şi siguranţa în timpul deplasării sunt asigurate de frânele pneumatice dublu circuit pe discuri care lucrează în conjuncţie cu sistemele ABS şi ASR la care se adaugă transmisia automată cu retader şi combinaţia de panouri din oţel inoxidabil şi materiale compozite de la nivelul cabinei. Clienţii pot beneficia de autobuzul Temsa Avenue în termen de o lună de la achitarea avansului, în cazul în care modelul se află pe stoc, sau în termen de 3 luni în cazul unei comenzi. Producătorul nu a specificat deocamdată un preţ de pornire pentru Temsa Avenue, însă a fost precizat faptul că acesta va fi adaptat în funcţie de cerinţele pieţei româneşti.

VEDEŢI AUTOBUZUL TEMSA AVENUE CA O VARIANTĂ FIABILĂ PENTRU TRANSPORTUL URBAN ÎN COMUN?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide