Testul muzicianului care spune tot despre calitatea finisajelor (video)

Autor: Alexandru Banu 16 feb. 2018 Știri auto
Testul muzicianului care spune tot despre calitatea finisajelor (video)

 

Voi cum faceţi când vă luaţi maşină nouă? Păi, în primul rând, ştiţi câţi bani aveţi. Vă faceţi socoteala, spargeţi porcuşorul, adunaţi moştenirile de la bunici şi studiaţi ofertele băncilor. Bine ar fi să nu ajungeţi la bănci cu ROBOR-ul în plină ascensiune. O rată Prima Casă a crescut cu 160 de lei pe lună (unii dintre voi cunosc şi-i compătimim la fel ca pe noi).

Al doilea pas e să-i comunicaţi şi soţiei intenţia de cumpărare. Al treilea e să o convingeţi că e cazul să schimbaţi maşina. Al patrulea e să vă cretaţi 3 zile şi să luaţi şi părerea ei în calcul. Da, iubito, ok, luăm Polo roşu dacă zici şi dacă vrei tu.

Următorul pas firesc să daţi pe la dealer şi să vorbiţi despre ofertă. Ce aţi vrea să luaţi, ce are dealer-ul în ofertă şi la ce bani. Începe negocierea şi primiţi un discount care din prima vă poziţionează pe un plan superior. Dealer-ul vrea să vândă maşină, vrea şi el un comision mai mare, e cazul să bateţi fierul cât e cald. Urmează testul.

Cel mai bine ar fi să nu vă trădeze entuziasmul. O să vedeţi o maşină strălucitoare care o să vă atragă. E greu să faci faţă tentaţiei de a spune “gata, o iau”. Până la testul dinamic (în mers), e bine să începeţi cu nemulţumurile imediat cum vă urcaţi în maşină. Dealer-ul o să spună că e o maşină excelentă. Voi o să-i demontraţi contrariul, chiar dacă el are dreptate. Tipul ăsta a pornit de la o glumă pe internet care v-ar putea ajuta să obţineţi un discount mai mare decât cel de listă pe care vi l-a vândut dealer-ul ca pe un discount special. Nu e special, el are o marjă în care joacă tare. Are spaţiu de manevră. Ştie până unde poate să coboare şi nu o să coboare până la limită din prima. Aici îl ajuţi tu să facă asta.

Misterul simbolului care apare pe maşinile din România ca ciupercile după ploaie

Tipul din filmuleţ a început să probeze plasticul în stilu-i personal, cel al unui toboşar. Şi a constatat că plasticul nu e cel mai bun. Nu sună ca tobele lui – tobă mare, premier, cinel şi fus cinel (petru cine ştie tobe). Desigur că nişte tobe nu sună ca plasticul de pe maşină, dar te poţi agăţa de treaba asta şi poţi pune faţa aia de nemulţumit. Câţi dealeri credeţi că ştiu diferenţa dintre sunetele pe care trebuie să le scoată nişte obiecte finisate de pe o maşină şi instrumentele adevărate? Iată un mod ingenios pentru manifestarea dezamăgirii şi obţinerea unui discount suplimentar. Până la urmă poate fi nebunia ta şi trebuie să ţi-o facă.

VIDEO AICI CU TESTUL TOBOŞARULUI

Autor Alexandru Banu

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide