The Gumball 3000 2008 – turul supercarurilor

Autor: Victor Gavril 11 aug. 2008 Știri auto

supercaruri, gumball3000Turneul Gumball 300 a ]nceput pe 8 august la San Francisco şi a adunat zeci de mii de fani ai automobilelor în deschiderea sa. David Hasselhoff a fost prezent alături de vechiul său partener, KITT.

Au fost înscrise în competiţie 120 de supercaruri precum Porche 911 Cabriolet, Lamborghini Gallardo dar şi maşini clasice precum  un WV Bus din anii ’60.

maşini super sport, convertible

 

Participanţii vor decola alături de supercarurile lor de pe aeroportul din Las Vegas cu un avion cu destinaţia Koreea de Nord. După 8 zile participanţii vor ajunge la destinaţia finală, Jocurile Olimpice de la Beijing. 

 

 

clasice, masini germaneBrandul american Gumball 3000 a fost creat ca o îmbinare de lifestyle între artă, muzică, automobile şi film. Misiunea companiei conduse de Maximillion Cooper este aceea de a crea în viitor un brand universal de lifestyle. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide