THE Police! Cea mai tare maşină de poliţie!

Autor: Dan Vache acum 10 ani Știri

Maşinile de Poliţie din America au fost mereu unele din cele mai spectaculoase maşini de pe Pământ. Noua maşină a poliţiştilor plin de muşchi este Dodge Charger Pursuit, o maşina pe care dacă o veţi vedea în oglinzile retrovizoare cu sirenele pornite va indica faptul că aveţi probleme serioase. Şi mai bine aţi face să tregeţi pe dreapta deoarece noul Charger de poliţie poate avea sub capotă ori motorul V6 Pentastar de 292 CP ori senzaţionalul V8 Hemi 5.7. Fuga nu este o opţiune.

Mai trebuie să luaţi în calcul şi faptul că MOPAR, divizia sport a grupului Chrysler oferă de acum şase pachete special concepute pentru maşinile de poliţie pentru ca acestea să devină mai performante şi mai eficiente. În principal, pachetele includ elemente stilistice şi de îmbunătăţire a părţii electrice a maşinii, pusă la grea încercare de sistemele montate pe ea.

De exemplu, toată electronica suplimentară montată pe Charger Pursuit este amplasată în portbagaj iar MOPAR poate să asigure răcirea lor cu un sistem de climatizare creat special pentru zona respectivă. Dacă ai probleme cu auzul sau îţi place să asculţi muzică tare află că sirena MOPAR de poliţie este capabilă să urle cu 100 de waţi. Desigur, sistemul electric al maşinii a fost modificat tot de MOPAR pentru a putea primi fără probleme toată electronica suplimentară necesară prinderii răufăcătorilor.Comentarii
Inchide