Ţi-am găsit maşină pentru vremuri negre (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 25 mai 2017 Știri auto

Designerii 3D ar trebui să devină noul univers de inspiraţie pentru companii. Sau măcar pentru tuneri. Într-o lume a maşinilor în care greu ne mai surprinde ceva, astfel de soluţii sunt singurele care-ţi iau ochii şi te scot în evidenţă. Un fel de deraiere totală de la condiţiile design-ului care se zbate între reciclări şi reinterpretări.

Te aştepţi să intri într-un showroom şi să vezi o astfel de maşină expusă? Nu. Vei vedea una corectă, mai rotunjită sau mai pătrăţoasă, dar care luceşte sub nişte instalaţii de LED-uri puternice care se oglindesc în capotă. Şi acum să facem un exerciţiu de imaginaţie. Să punem acest curaj de design al lui colorsponge (un anonim cu cont pe Behance) lângă o maşină aşa cum tocmai am descris, una “perfectă”. Ce alegi?

Sigur că vei alege acest AMG supraintitulat 2048 de către creatorul ei 3D. Cu aşa ceva demonstrezi că ai personalitate şi sânge-n instalaţie, că eşti un nebun jucăuş care merită atenţie. Mai ales la semafor! Dovada că lumea simte nevoia de o schimbare la 180 de grade e numărul de like-uri pe care le-a luat acest designer pe AMG 2048: 3.000 din 15.000 de vizualizări şi 129 de comentarii cu “WOW!”.

AMG 2048 (GALERIE FOTO)

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide