Top 10 dotări decadente

Autor: Cosmin Iordache 08 oct. 2008 Știri auto

Locul 10 : BMW Comfort Acces

Este vorba de acţionarea geamurilor prin intermediul unor butoane dispuse pe cheia modelului BMW. Adică ai coborât din maşină şi te pregăteşti să intri în supermarket, dar ai uitat geamul deschis, nu trebuie sa mai intri în maşină să îl ridici, ci o poţi face chiar de pe trotuar prin intermediul acestor butoane. Sau dacă ai un cabrio, poţi să îl decapotezi direct de pe terasă în ochii satisfăcuţi ai asistenţei care asistă la spectacol. Cheia mai are şi funcţii de bază precum deschiderea portierelor şi pornirea motorului.

Porsche interiorLocul 9 : Tapiţeria personalizată de la Porsche

Porsche este recunoscut pentru lista vastă de opţionale, iar cea cu piele este de departe cea ma excentrică. Poţi alege chiar piele pe gurile de ventilare sau suportul pentru sacou îmbrăcat de asemenea în piele. Deci Porsche poate fi declarat duşmanul delcarat al văcuţelor din toată lumea.

 

Locul 8: Merdedes Benz Designo Interior

Nici Mercedes-Benz nu se lasă mai prejos când vine vorba de personalizarea habitaclului. Pachetul Designo-Interior, aduce pentru o sumă, să zicem nu foarte modică, atmosfera unui lobby dintr-un hotel în modelul dumneavoastră, neapărat S, SL sau CL. Cum o aduce? Cu multă piele şi podea acoperită cu velur.

Locul 7: Mercedes Benz scaunele Drive Dynamic

Această dotare este clar menită să salveze timpul preţios şi limitat al posesorului foarte prosper. Gândiţi-vă cât timp se poate câştiga dacă se comasează şedinţa la masaj cu drumul până la birou şi nici nu trebuie să laşi bacşiş. Într-adevăr nu se poate compara cu mâinile unei asiatice, dar un masaj este oricând mai bun decât niciun masaj.

Lexus Executive PackageLocul 6: Lexus Executive Package

Îndrăgostit de zborul la business class? Nicio problemă, Lexus aduce această experienţă pe pământ, mai exact pe patru roţi prin oferirea unui scaun cu rabatare şi suport de picioare, pentru executivul care călătoreşte în spate într-o limuzină Lexus LS460L. Dotarea nu este singulară, ea există şi pe limuzinele Maybach, dar dacă luăm preţurile de catalog ale celor două modele, Lexus este chiar un chilipir.

Locul 5: Mercedes Benz Airscarf

Pentru zilele în care ţi-ai uitat fularul acasă, dar vrei disperat să rulezi cu plafonul coborât, Mercedes a creat Airscarf. Acessta reprezintă un sistem cu aeratoare integrate în tetiere, care suflă aer cald în zilele reci pentru a ţine departe doctorul. Acest opţional vine ca subdotare a pachetului de pe Mercedes SL 550.

Locul 4: Rolls-Royce Starlight Headliner

Rolls Royce Starlight Headliner

Nu ne permitem un Rolls-Royce, dar dacă am face-o, această dotare ar fi prima pe listă. Nu pentru că ar fi bună la ceva, ci pentru că este extrem de excentrică tocmai prin inutilitatea ei. Unde mai pui că nu este nici aşa de scumpă pentru o instalaţie de Crăciun, 1600 de luminiţe la preţul de 9.000 de euro.

 

 

 

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide