Toyota Prius vandalizate în SUA

Autor: Victor Gavril acum 13 ani Știri

Ultimul incident a fost atunci când o Toyota Prius a fost aruncată în aer. Într-o dimineaţă de iulie proprietarul maşinii a auzit bubuitura, urmată de sirenele autospecialelor. Evenimentul nu este fără precedent. În acelaşi oraş nu mai puţin de şapte maşini au fost distruse în luna aprilie a acestui an.

Cei care vandalizau maşinile acţionau noaptea când acestea nu aveau persoane la bord. Metodele prin care distrugeau maşinile erau diverse, de la a arunca obiecte voluminoase în hybridele japoneze până la a distruge cu ciocanele. Astfel a păţit proprietar unei Toyota Prius când în toiul unei nopţi s-a trezit pentru a-şi vedea maşina distrusă de o persoana cu un ciocan în mâini.

Deşi, conform purtătoarei de cuvânt a Toyota în SUA, vandalii ar fi de fapt persoane deranjate de mişcările de protejare a mediului ca iau o amploare din ce în ce mai mare, este foarte posibil să se fi stârnit o antipatie la adresa maşinii japoneze. Posibil ca unii americani să fie obişnuiţi cu huruitul motoarelor mari de Hummer şi să fie deranjaţi motoarele discrete ale hibridelor.Comentarii
Inchide