Tronsonul Cernavodă-Medgidia va fi inaugurat săptămâna viitoare… cu restricţii

Tronsonul Cernavodă-Medgidia va fi inaugurat săptămâna viitoare… cu restricţii

Autor: Andrei Nan acum 9 ani Știri

Potrivit CNADNR, deschiderea oficială a circulaţiei pe o cale a autostrăzii Cernavodă – Constanţa, Tronsonul Cernavodă – Medgidia, va avea loc în 19 iulie, de la ora 11.00, la Nodul rutier Cernavodă.

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, anunţat, la începutul lunii, că din 20 iulie se va putea circula de la Bucureşti la Constanţa, pe autostradă.

„În 20 iulie, pe sectorul Medgidia – Cernavodă se dă drumul în regim de drum naţional, cu indicatoare de drum naţional, cu restricţiile de drum naţional, tocmai pentru a facilita accesul turiştilor la mare. Se va circula cu maxim 80 de kilometri la oră, pe o singură cale, pe două benzi, o bandă pe fiecare sens. De la Medgidia la Constanţa, inclusiv Centura municipiului Constanţa, va fi în regim de autostradă, cu toate segmentările, cu măsurile pentru siguranţa circulaţiei, se va circula cu 130 de kilometri pe oră. Considerăm că este foarte util să asigurăm accesul turiştilor la mare, vedeţi ce se întâmplă în fiecare sfârşit de săptămână şi nu numai”, afirma ministrul Ovidiu Silaghi, după o vizită pe şantierul autostrăzii Cernavodă – Medgidia.

Mai multe informaţii pe www.mediafax.roComentarii
Inchide