Tuning pentru zei – Range Rover Evoque Horus

Autor: Gabriel Grosoiu 02 apr. 2012 Știri auto

Nu ştim câţi dintre viitorii clienţi ai tunerului Loder1899 ştiu cine a fost Horus, dar mai mult ca sigur se vor simţi foarte bine la volanului lui Range Rover Evoque SD4 Horus.

Maşina ce poartă numele uneia dintre cele mai importante zeităţi egiptene a primit un program de tuning substanţial, ce vizează nu doar partea estetică, ci şi cea tehnică.

Vizual, deşi ar fi fost greu de crezut că Evoque ar fi putut fi mai evident, SUV-ul britanic a fost transformat într-o adevărată „bombă vizuală”. Avem o gardă la sol micşorată şi un set de jante cu o dimensiune de-a dreptul monstruoasă: 23 de inchi.

Negrul caroseriei maşinii prezentate de Loder1899 constrastează extrem de bine cu evazările, plafonul şi difuzorul aerodinamic de culoare roşie, iar pe hayon şi-a făcut apariţia un eleron. Totuşi, tunerul nu s-a limitat doar la partea vizuală, cu toate că nu oferă un pachet de tuning al motorului decât pentru versiunea SD4.

Astfel, cei 190 CP din serie, oferiţi de motorul de 2,2 litri, au fost transformaţi în 220 CP, iar cuplul a fost ridicat de la 420 Nm, până la 500 Nm. Viteza maximă este acum de 210 km/h, iar demarajul de la 0 la 100 km/h durează acum doar 8,2 secunde. Suficient cât să te transforme într-un zeu al raidurilor nocturne?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide