Un ceas de record mondial, pentru Bentley

Autor: Gabriel Grosoiu 29 nov. 2011 Știri auto
Un ceas de record mondial, pentru Bentley

Parteneriatul dintre compania elveţiană Breitling şi britanicii de la Bentley este foarte bine cunoscut, un nou produs venind să confirme colaborarea dintre cele două companii. Este vorba despre Supersports Ice Speed Record, cronograful care sărbătoreşte recordul de viteză stabilit pe suprafaţa îngheţată a Mării Baltice de către Bentley.

Pilotat de Juha Kankkunen, Bentley-ul Continental Supersports Convertible, echipat cu un motor W12 alimentat cu carburant bio, a reuşit să atingă o viteză de 330.695 km/h. Ceasul realizat de Breitling recreează designul maşinii de record, cu ajutorul detaliilor de culoare roşie sau a celor confecţionate din fibră de carbon.

Butoanele cu design clasic vin să întregească aspectul unic al cronografului Supersports Ice Speed Record, iar mecanismele interioare garantează o funcţionare precisă. Ceasul este rezistent până la o adâncime de 100 m, iarcarcasa acestuia este construită din titan. Potenţialii clienţi Bentley îşi vor primi şi Breitling-ul într-o cutie specială din fibră de carbon, pe care va sta la vedere o plăcuţă de numerotare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide